dezweedekleinOp 24 augustus 2014 is de omnivereniging BSC Unisson verhuisd van Sportpark De Grobbe naar het gloednieuwe Sportpark De Zweede, eveneens in Boekelo. BSC Unisson beschikt aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo (Gem. Enschede) over een supermodern eigentijdse sportaccommodatie met 2 voetbalvelden (waarvan 1 kunstgrasveld), een groot trainingsveld, een kunstgras pannaveld, een vierbaanshardloopbaan en een 600 m² grote survivalbaan. Er zijn 8 kleedruimtes met uitgebreide douchegelegenheden en separate toiletruimtes en invalidentoiletten. Verder is een deel van de kantine, van waaruit de bezoeker zicht heeft op alle velden, ingericht voor de jeugd met allerlei spellen, een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en met dartsborden. Buiten beschikken we over een groot overdekt terras en diverse speeltoestellen voor de jeugd.

Op 29 december 2014 hebben de Dorpsraad en de muziekvereniging Unisson hun intrek genomen in het nieuwe gebouw op De Zweede. Ook de kinderopvang SKE is inmiddels op De Zweede gehuisvest. Het wachten is nu nog op het onderkomen voor de Gymnastiekvereniging Unisson. Meer info op de pagina “De Bewoners” in het menu “De Zweede” op deze site. 

Reglementen:

Het Bestuur van BSC Unisson Heeft als hoofdbewoner van De Zweede een 2-tal specifieke reglementen goedgekeurd, die ertoe moeten leiden dat ondanks intensief gebruik zowel accommodatie als kunstgrasveld nog vele jaren mee kunnen:

Info:

Clubhuis:              De Zweede
Straat:                  Boekelosestraat 275
PC/plaats:            7548 AS Boekelo
Telefoon:              053-4282689
 

IMG_5618 (Large)

Luchtfoto de zweede

SL372301