Team j09-1 kijkt vast waar ze straks graag willen spelen.

Door een win actie op Facebook heeft de leider van dit mooie team. Kaartjes gewonnen voor in de skybox. van de Rabobank.
Wat een feest voor de kids. 

We verzamelen ons voor bij de hoofdingang. Daar staat een camera man van de tv. Die wil ze wel even in beeld hebben dus het hele team mag voor de beelden van Sander en Nkufo. Daarna na binnen we gaan de lift in naar de derde verdieping. Dan lopen naar de Rabobank skybox. We kloppen gespannen aan. Ja er zijn er al meer. Gelukkig. Allemaal netjes de hand gegeven aan de mensen daar. En meteen kijken bij de stoelen. Wat hoog. Er staan allemaal lekkere dingen op tafel. Dus smikkelen. En er is genoeg te drinken. Dat konden ze zelf vragen. 

Na de welkomsttoespraak krijgen we drinken en gebak. Nog meer lekkers. Ja de wedstrijd begint zo we voorspellen ook nog de rust en eindstand en wanneer het eerste doelpunt valt. Dan zitten en genieten van de wedstrijd. Het was spannend en super leuk want Twente wint van Utrecht. En dat met 3-1. Wat een toppers. Dan naar binnen. Er staat allemaal eten klaar patat en frikandellen en kroketten kipnuggets. Wat een smul feest hadden de kinderen. Van alle goeie uitslagen heeft ook Niels nog de prijs gewonnen en voetbal shirt met alle handtekeningen van de spelers geweldig. Als verrassing er boven op kwam ook nog : van der Lely langs in de skybox. We gaan met z’n alle op de foto met hem. Als we weg gaan bedanken we de Rabobank mensen en krijgen ze ook nog een tas vol en spulletjes van Twente. 
Dit is echt een dag voor de kinderen om niet snel meer te vergeten. Maar ook voor de begeleiders die mee waren natuurlijk.André Ronnie Jacob en ik Karen