Vrijdag 14 april Vrienden en vriendinnendag op De Zweede

A.s. vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) wordt er van 17.30 – 22.30 uur bij BSC Unisson een Vrienden en Vriendinnen dag georganiseerd voor de jeugd van 10 t/m 14 jaar. Inmiddels is de inschrijving gesloten en telt de organisatie bijna 60 aanmeldingen van binnen en van buiten BSC Unisson.

De middag/avond die uiteraard gehouden wordt op het Sportpark De Zweede in Boekelo bestaat uit een sportief deel en een feestelijk deel.

Wat het sportieve deel betreft, werkt de deelnemende jeugd tot ongeveer 20.00 uur een zeskamp af die is uitgezet op het Sportpark De Zweede. Het wordt weliswaar georganiseerd door de afdeling voetbal van BSC Unisson, maar het aantal voetbalonderdelen is gering. Veel verwacht de organisatie van de stormbaan die als het enigszins meezit voor spectaculaire taferelen moet gaan zorgen. Rond 20.00 uur zal het sportieve gedeelte afgerond worden en dan bestaat de mogelijkheid om je in de kleedkamers even op te frissen.

De vrienden en vriendinnendag wordt feestelijk afgesloten met een disco in het Clubgebouw op De Zweede. Einde 22.30 uur.

En doe je niet mee, ook dan ben je van harte welkom op De Zweede. De koffie (helaas niet gratis) staat altijd klaar.

Samen maken we er een mooie avond van 🙂 🙂 !