5 km clinic succesvol afgesloten

De op 4 september gestarte 5 km clinic bij de Boekelopers is vandaag succesvol afgerond met de Snertloop in De Lutte.

12 weken geleden begon een gemêleerde en enthousiaste groep aan de opbouwende en intensieve trainingen onder leiding van trainer Elko. De eerste trainingen zijn zwaar en de loopscholing is moeilijk. De groep worden we steeds hechter en soms moeten ze elkaar er doorheen slepen. Mentale hardheid noemen de trainers dit. Elko ziet het niveau met de week stijgen. Na 12 weken intensieve trainingen is de groep klaar voor de 5 kilometer van de Snertloop. Gezien het grote aantal deelnemers en het enthousiasme in de groep mogen we deze editie van de 5 km clinic een succes noemen.

Maandag 4 december is er een gezamenlijke uitlooptraining vanaf 19.30 uur op De Zweede o.l.v. Elko voor alle clinic-deelnemers.

Door een grote groep deelnemers is besloten verder te trainen bij de Boekelopers met als doel de 5 mijl tijdens  de Haaksbergse Engelse Mijlenloop  op 25 maart 2018. De training voor de Mijlenloop begint vanaf maandag 11 december vanaf 19.30 uur op De Zweede. Jullie trainer is dan Frans Koevoets.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op uitslagen.nl