Stefan Post en Christiaan Duivelaar winnaars van het Dartstoernooi 2019

Op zaterdag 19 januari stond het jaarlijkse Dartstoernooi op de agenda. Bij zowel de recreatie als de prestatie deden 16 deelnemers mee en in totaal dus 32 mannen en vrouwen. Alle deelnemers moesten bij aankomst een kaar trekken en op deze manier werden de poules ingedeeld. Iedere poule bestond uit 4 deelnemers. Om half 8 begonnen de eerste poulewedstrijden en de nummers 1&2 stroomden door naar de kwartfinale.

Uiteindelijk waren we aangekomen bij de finales en deze ging bij de prestatie tussen Niek Dekker en Stefan Post. Bij de recreatie was het aan Frank Lansink en Christiaan Duivelaar om uit te vechten wie er met de felbegeerde Grolschfles naar huis mocht gaan. Christiaan Duivelaar wist de recreatiefinale met 5-2 te winnen van Frank Lansink en bij de prestatie was Stefan Post een maatje te groot voor Niek Dekker.

(De finalisten bij de recreatie: Christiaan Duivelaar links en Frank Lansink rechts)

 

Na de prijsuitreiking zijn alle partijen nog weer één voor één geëvalueerd onder het genot van een consumptie. Via deze weg wil ik Monique Kip nog even bedanken voor het maken van het toernooischema en het bijhouden van de standen. Verder vervulden Remy van der Beek en Marjon Dijks een belangrijke rol als kantinedienst, want bij Darten hoort een drankje. In de voorbereiding heeft Egbert Roossink ook nog een belangrijke taak vervuld door de dartborden op te halen uit Borne samen met ondergetekende. Tot slot natuurlijk ook alle deelnemers bedankt voor de gezellige/sportieve/geslaagde avond en hopelijk doen jullie volgend jaar allemaal weer mee!

Namens de activiteitencommissie,

Arjan Wissink