7 januari 4e Boerenkoolvoetbaltoernooi BSC Unisson

Op zondag 7 januari zal op De Zweede alweer de vierde editie van het BSC Unisson Boerenkooltoernooi plaatsvinden. Alle leden van BSC Unisson die in 2000 of eerder geboren zijn kunnen zich t/m zondag 17 december opgeven bij zijn of haar leider. De deelnemers van het eerste, tweede, derde, vierde, vijfde, damesteam, de All Stars en O19-elftal worden gemixt en er zal dan een toernooi worden gespeeld op een half veld.

De deelnemers worden op 7 januari om 10.00 uur op De Zweede verwacht voor koffie en krentenwegge. De teamindeling zal dan volgen en dan hopen wij om 10.45 uur af te kunnen trappen voor het vierde BSC Unisson Boerenkooltoernooi.

Na de laatste wedstrijd zal er hutspot, boerenkool en zuurkool met verschillende vleessoorten voor de deelnemers klaar staan. De kosten van de stamppotten zijn deels voor eigen rekening. De kosten zijn  €10,- per persoon en dien je bij opgave bij de leider te betalen. Het buffet wordt +/- 14:30 verwacht. Na het buffet zal vanaf 16.00 uur de officiële nieuwjaarsreceptie worden gehouden.

Opgeven kan t/m zondag 17 december via de leider van jouw team!  Iedereen die niet in teamverband actief is bij BSC Unisson, maar wel lid/betrokken is en graag mee wil doen met het toernooi en/of de maaltijd kan zich opgeven bij Arjan Wissink (06-53987751).

Aansluitend om 16:00 uur de Nieuwjaarsreceptie.

Namens de Activiteitencommissie, Arjan Wissink

Opgavenformulier Boerenkooltoernooi              Team:

Naam: Voetbal: Stampot: