Bijzondere huldiging 80-jarig jubileum Herman Simmelink bij BSC Unisson

Geboren in 1926 en lid vanaf 1937, eerst van VV Unisson en vanaf 2002 van BSC Unisson. Bij dit unieke al 80 jaar durend lidmaatschap van good-old Herman Simmelink hoort ook een bijzondere huldiging. Oorspronkelijk zou Herman op de Algemene Ledenvergadering van 23 oktober jl. worden gehuldigd, maar helaas was hij verhinderd.

Achteraf een geluk bij een ongeluk. Want toevallig of niet, zoon Herbert Simmelink was door de KNVB aangewezen om op 25 november op Sportpark De Zweede de topper in de 4e klasse B van Herman’s BSC Unisson te leiden tegen koploper EMOS. En wat is er nu mooier dan voor het eerste fluitsignaal van jouw eigen zoon gehuldigd te worden door voorzitter Rob Stokkers, onder het toeziend oog van pupil van de week Lars Nijenhuis en zoon Herbert.

Helaas verloor Herman’s BSC Unisson, dat door blessures veel basisspelers moest missen, de topper tegen EMOS met maar liefst 0-5. Dat mag de pret van dit jubileum echter niet drukken. Herman, ook vanaf deze kant, van harte gefeliciteerd met dit unieke jubileum.