Military Crossloop steunt Twentsewens Ambulance

Boekelopers BSC Unisson steunen MST Benefiet actie

Dit jaar steunt MST Benefiet de Twentsewens Ambulance en de Boekelopers van BSC Unisson willen helpen om deze actie tot een succes te maken. Op 8 oktober organiseren de Boekelopers de Military Crossloop en de Boekelopers willen via sponsoring zoveel mogelijk geld ophalen voor MST Benefiet. Wij vragen dan ook alle deelnemers aan de Military Crossloop een bijdrage te doen via de doneer button om deze actie tot een succes te maken. U kunt uzelf natuurlijk ook door familie en vrienden laten sponsoren voor bv. elke hindernis, kilometer of het uitlopen van het evenement.

De Twentsewens Ambulance verzorgt ambulanceritten voor patiënten die vanwege hun ziekte liggend vervoer nodig hebben. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat ernstig zieke volwassenen en kinderen naar een voetbalwedstrijd kunnen of een bruiloft kunnen bijwonen.

Dit vervoer wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en zonder de stichting Twentsewens Ambulance zou dit praktisch onmogelijk zijn. Zo bezorgen zij deze mensen een onvergetelijke dag.

Helpt u mee om deze actie tot een succes te maken!!