Nieuws van “Boekelopers Survivalrun”

Door velen van jullie zijn al enige tijd mysterieuze activiteiten waargenomen achter het voetbalveld. Lintjes, piketpaaltjes, lijntjes, gaten in de grond. En om nu al de eerste spanning weg te nemen: een archeologische opgraving is het niet, al zijn er wel enkele pieren aangetroffen.

Er komt namelijk een heuse hindernisbaan te staan in deze halve cirkel. In de constructie die nu al deels overeind staat zullen komende maanden allerlei survivalrun hindernissen worden gerealiseerd. Dit zijn vooral obstakels gemaakt van touwen en balken.

  

Doel is om een uitdagende en toegankelijke trainingslocatie te creëren voor zowel gevorderde als beginnende klauteraars. Er komen vaste trainingsmomenten waarop met een ervaren trainer wordt geoefend op techniek, snelheid en kracht. Om alle ontwikkelingen bij te houden kun je via instagram ‘boekelopers survivalrun’ volgen. Of op de ouderwetse analoge manier: loop gerust even langs als de vrijwilligers aan het werk zijn. Ze zijn te herkennen aan hun schep/boormachine en trapjes.

Om een indruk te geven wat een survivalrun is, volg hier een link met beelden van een wedstrijd die afgelopen weekend (9 april 2017) plaatsvond in het zonnige Bathmen.

Met een sportieve groet

Marcel, Iwan, Charles en Kyra