Boekelose verenigingen presenteren zich 18 juni tijdens “De Zweede verenigt”

Zondag 18 juni is het zo ver, voor de eerste keer, De Zweede Verenigt. Maar wat is “De Zweede Verenigt” nu eigenlijk en wat is er allemaal te doen? De Zweede is de plek waar de drie eenheid Sport, Cultuur en Samenleving zich verenigen in Boekelo. Echter was De Zweede op zoek naar één dag waar deze drie ook letterlijk samenkomen, zodat op deze dag ook heel Boekelo, Usselo en omgeving verenigt.

Allemaal leuk en aardig, maar wat is er te doen

Op deze middag zetten alle verenigingen hun beste beentje voor en dat heeft geresulteerd in een fraai gezamenlijk programma. Naast een hapje, een drankje en muzikale omlijsting, is er van 14.00 – 20.00 uur van alles te beleven op Sportpark De Zweede:

Stands

Verenigingen als BSC Unisson, Gymnastiek vereniging Unisson, Boekelopers, Inspiration, Boekelose Tennis Club, Muziekvereniging Unisson en anderen zullen met standjes aanwezig zijn zodat de aanwezigen extra informatie kunnen krijgen over deze verenigingen.

Sterrenslag

De sterrenslag van De Zweede, welk team zal zich het komende jaar Sterrenslag kampioen van De Zweede mogen noemen? Teams van ± 6 personen (vanaf 14 jaar en ouder), zullen een divers parcours moeten afleggen, met fysieke en mentale uitdagingen.

Win een luchtballonvaart

Verloting luchtballonvaart, voor velen is het een droom om een keer met de luchtballon mee te mogen. En wat is er nu mooier dan opstijgen vanaf de Zweede en Boekelo van grote hoogte te mogen aanschouwen. Zondag 18 juni zullen ook de loten hiervoor te koop zijn, 2 loten € 5,-! De luchtballon stijgt, indien het weer het toelaat, dezelfde avond nog op.

Altijd al brandweerman willen worden?

Altijd al brandweer willen worden? Brandweer Boekelo zal aanwezig zijn en ze hebben behoefte aan nieuwe brandweerlieden om ook in de toekomst Boekelo veilig te houden. 

Aanmelden voor sterrenslag/stand

Er zijn al diverse teams aangemeld, maar er is nog ruimte vrij! Meld uw team snel aan door uw teamnaam en de namen van uw teamleden te mailen naar lauritencate@gmail.com. € 15,- inschrijfgeld per team, wees er snel bij!

Mocht uw vereniging nog niet vertegenwoordigd zijn op De Zweede Verenigt, meld u zich dan voor 11 juni snel en gratis aan voor een standje om ook uw vereniging te vertegenwoordigen.

Volg De Zweede Verenigt ook op Facebook voor het laatste nieuws!