BSC Unisson 1 speelt gelijk tegen Warnsveldse Boys 1 (2-2)

Afgelopen zondag moest het eerste elftal van BSC Unisson op Sportpark De Zweede aantreden tegen Warnsveldse Boys. Bij BSC Unisson ontbraken Pascal ter Meer (blessure/ziek), Nick Rademaker (blessure), Jesse Wiefkes (blessure) en Huub Hassink (schrosing). De tegenstander was een onbekende voor de ploeg van Michel Weiss. Dat ze een klasse hoger spelen en voor de corona zelfs nog tweede stonden, was de enige informatie die we hadden.

Opstelling BSC Unisson:
1.Luuk van Ham, 2.Frank Mosman, 3.Levi Hulst, 4.Willem Hoitzing,14.Michel ter Meer, 6.Daan Wiggers, 8.Mark Rademaker, 17.Pim Ratering, 9.Martijn Brinkman, 11.Lennart Weber en 10. Arjan Wissink(c)

Wissels:
5.Hendrik Nijenhuis, 15.Michel Tieberink en 18.Joep Timmers

BSC Unisson probeerde in de beginfase om de tegenstander vroegtijdig vast te zetten. De tegenstander beschikte echter over een kwalitatif sterke ploeg en daarom werd al snel besloten om de opponent van vandaag wat later op te vangen. Tussendoor werden wel de juiste momenten gekozen om hoog druk te zetten. Ook de tegenstander van vandaag wilde ons snel onder druk zetten, maar het positiespel zag er vandaag goed uit en zodoende kon er goed onder de druk uit gevoetbald worden. Halverwege de eerste helft kwam BSC Unisson op achterstand. Een schot werd van richting veranderd en hierdoor was Luuk van Ham kansloos (0-1). Voor de rust komt BSC Unisson nog op gelijke hoogte. Op één van de momenten dat er hoog druk wordt gezet, wist de voorste linie in balbezit te komen. De bal werd gelijk doorgespeeld op Martijn Brinkman die oog in oog met de doelman succesvol afrondde (1-1).

In de rust kwam Hendrik Nijenhuis in de ploeg voor Frank Mosman.

De tweede helft is nog maar vijf minuten oud of BSC Unisson weet op voorsprong te komen. Mark Rademaker dekt goed door en weet de bal op de rand van het strafschopgebied te veroveren. Mark speelt Arjan Wissink in en die legt de bal klaar voor de inlopende Pim Ratering en zijn inzet belandt onder in de hoek (2-1). Na deze treffer is het Warnsveldse Boys wat probeert meer druk uit te oefenen op de defensie van BSC Unisson en zij krijgen ook enkele goede mogelijkheden. Luuk van Ham stond echter sterk te keepen en had één maal geluk dat de bal op de lat terecht kwam. Een kwartier voor rust wist Warnsveld toch de gelijkmaker te maken (2-2). In het laatste kwartier waren aan beide kanten nog wat kansen te noteren. Voor BSC Unisson waren Pim Ratering en Arjan Wissink nog dichtbij een treffer. Gescoord werd er niet meer en zodoende eindigde deze wedstrijd in een 2-2- gelijkspel.

Volgende week speelt BSC Unisson in Keyenburg tegen de Keyenburgse Boys.