BSC Unisson 1 speelt met 0-0 gelijk bij Hector 1

,

Afgelopen zondag stond voor BSC Unisson de uitwedstrijd in Goor tegen Hector op het programma. Bij BSC Unisson ontbraken Robert Roossink, Michel ter Meer en Pim Ratering vanwege blessures. Daarnaast is Coen Swidde op buitenlandstage.

Opstelling BSC Unisson:1.Luuk van Ham, 7.Michel Tieberink, 4.Jeroen Assink, 17.Willem Hoitzing, 18.Jordy Wijnsma, 12.Huub Hassink,6.Mark Rademaker, 14.Joep Timmers, 10.Arjan Wissink (c), 11. Mats Klein Poelhuis en 9.Martijn Brinkman

Wissels:3.Hendrik Nijenhuis, 5.Luc Nibbelink, 8.Lennart Weber en 15.Matthijs Nagel

Op het grasveld van Hector was er maar één ploeg die wilde voetballen en dat was BSC Unisson. De thuisploeg hanteerde enkel en alleen de lange bal en gokte erop dat er een keer een bal goed zou vallen. De defensie van BSC Unisson hield echter eenvoudig stand en wist gedurende de wedstrijd niets weg te geven, behalve enkele cornerballen. De ploeg van Michel Weiss wist wel enkele keren gevaarlijk te worden, maar kansen voor Mats Klein Poelhuis, Martijn Brinkman en Joep Timmers leverde geen doelpunt op. De scheidsrechter wist in deze wedstrijd ook veel aandacht te trekken. In de eerste helft floot hij aan beide kanten (veel te) vaak, maar in de tweede helft was het alleen BSC Unisson dat om één of andere reden de scheidsrechter volledig tegen had. Na 68 minuten voetballen moest BSC Unisson verder met tien man na een rode kaart. Dat deze kaart gegeven werd is begrijpelijk, maar onbegrijpelijk was het dat de actie van de rechtsback van Hector onbestraft bleef. Na de overtreding greep hij de speler van BSC Unisson bij de keel en dat mocht van de scheidsrechter dan weer wel.

In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de winnende treffer. Huub Hassink was in de blessuretijd nog dichtbij met een vrije bal, maar deze ging rakelings langs de kruising. Zodoende bleef de 0-0 brilstand op het scorebord staan. Na 90 minuten voetballen was het Hector dat het gelukkigst was met het doelpuntloze gelijkspel.