BSC Unisson agenda: ook na afloop voetbalseizoen veel activiteiten op De Zweede (update 4)

Wie denkt dat, met het einde van de voetbalcompetitie in zicht, het voorlopig wel stil zal zijn op Sportpark De Zweede in Boekelo, slaat de plank volledig mis. Juist de maanden mei en juni staan jaarlijks garant voor leuke uiteenlopende activiteiten. Variërend van voetbalactiviteiten, algemene activiteiten, dorpsactiviteiten tot specifieke lopersactiviteiten. Alle activiteiten staan open voor BSC Unisson leden en voor een aantal geldt een vrije inschrijving, dus ook open voor niet-leden. Uitzondering is de “gesloten” sponsoravond die alleen op uitnodiging bij te wonen is voor sponsoren, trainers en leiders van BSC Unisson. En vlak voor het begin van het nieuwe seizoen vinden voor de 3e keer de Clubvoetbaldagen plaats op De Zweede

En dit is er tijdens de “zomerstop” nog te doen op De Zweede (update):

Bij alle genoemde activiteiten kunt U gratis kijken mocht U niet zelf willen deelnemen, met uitzondering van het 24e internationaal O16 toernooi, waar entréé wordt geheven.

Let op! Op bovenstaande foto staat het Sportgala nog vermeld op 20 mei. Deze avond is afgelast en inmiddels is de nieuwe datum bekend: 23 juni.