BSC Unisson JO19-1 speelt ver ondermaats en verliest met 3-6

Afgelopen zaterdag stond voor BSC Unisson JO19-1 de thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool JO19-2 op het programma. Bij BSC Unisson JO19-1 ontbrak alleen Pim Schipper vanwege verplichtingen op het werk. In de aanloop naar deze wedstrijd waren er meerdere jongens die niet in de gelegenheid waren om te trainen vanwege uiteenlopende redenen.

Opstelling BSC Unisson: 1.Luuk van Ham, 2. Hugo Kooy, 3. Nick Asveld, 4. Matthijs Nagel, 5. Alessandro Doornbos, 6. Robin Winters, 7. Max Temmer, 8. Luc Nibbelink (c), 9. Rick Zoetman, 10. Coen Swidde en 11. Axel Roozeboom Wissels: 12. Leon van Dalen, 14. Stijn Lassche, 15. Dennis van Ommen, 16. Jurgen Roerink en 17. Jules Dijkstra

Vanaf de eerste minuut is er een slap en ongeconcentreerd BSC Unisson JO19-1 te zien. Ballen over korte afstanden worden ver naast de man gespeeld en in de omschakeling zijn er meerdere jongens die verstek laten gaan. Alleen Hugo Kooy en Alessandro Doornbos weten in de eerste helft een gezonde wedstrijdmentaliteit op de mat te leggen, maar ook zij kunnen het niet alleen. Wilhelminaschool JO19-2 krijgt veel ruimte en weet al snel op voorsprong te komen. Uiteindelijk gaan we met een 0-4 stand rusten.
De sfeer in de kleedkamer was in de rust alles behalve ontspannend. Er worden vier wissels doorgevoerd, waar er wellicht wel meer nodig waren.
In de tweede helft probeert BSC Unisson JO19-1 zich te revancheren en dit is duidelijk zichtbaar. De inzet is vele malen beter. Desondanks moet er eerst nog een tegentreffer geïncasseerd worden, alvorens BSC Unisson JO19-1 wat terug kan doen. Door een persoonlijke fout kan de middenvelder van Wilhelminaschool de bal in leeg doel schieten (0-5). Hierna is het de beurt aan BSC Unisson om gevaarlijk te worden. Hugo Kooy die van de achterhoede naar de voorhoede is gegaan weet binnen drie minuten twee keer het net te vinden en brengt de stand op 2-5. Even lijkt het er op dat Hugo een zuivere hattrick binnen vijf minuten ging maken, maar zijn derde kans beland in het zijnet. De ingevallen Leon van Dalen maakt er in de 70ste minuut 3-5 van door met een geplaatst schot in de lange hoek de keeper te verschalken en even lijkt het erop dat BSC Unisson JO19-1 nog kan gaan stunten. Er worden nog wel enkele mogelijkheden gecreëerd, maar gescoord wordt er niet. Het is Wilhelminaschool dat in de slotfase nog één keer het net weet te vinden en de wedstrijd definitief beslist. Naast de nederlaag moest BSC Unisson nog een domper verwerken. Drie minuten voor tijd komt Rick Zoetman ongelukkig ten val en moest na de wedstrijd voor controle naar het ziekenhuis. Hij heeft zijn heup/bekken gekneusd en zal even rust moeten houden.
In de tweede helft werd er een hele andere mentaliteit getoond en als deze in de eerste helft ook op de mat was gelegd dan was er een reële kans geweest dat BSC Unisson punten had gepakt. De grote vraag is hoe het kan dat er vorige week in Hengevelde een uitstekende wedstrijd op de mat wordt gelegd en dan afgelopen zaterdag weer het andere uiterste….
Volgende week zaterdag moet BSC Unisson JO19-1 op bezoek bij ATC’65 JO19-4. Er zal in Hengelo om 16:15 uur afgetrapt worden. ATC’65 JO19-4 heeft deze competitie tot op heden drie wedstrijden gespeeld en deze allemaal gewonnen. BSC Unisson JO19-1 zal dus uit een ander vaatje moeten tappen om er daar een wedstrijd van te maken.