BSC Unisson verliest van zichzelf

Afgelopen zondag speelde BSC Unisson de uitwedstrijd tegen Tubanters. Op een vervallen sportpark waar de kleedkamers meer weg hebben van een stal dan van een kleedkamer werd er om 14.00 uur afgetrapt. Beide ploegen speelden afwachtend en het grootste  gedeelte speelde zich ook af op het middenveld. Echte kansen waren er niet, toch was het 2-0 bij de rust voor de thuisploeg. Twee fouten in de verdediging werden genadeloos afgestraft. De tweede helft begon Tubanters beter en ging op jacht naar de 3-0. Na een kwartier spelen was het scheidsrechter Blok die de bal op de stip legde. Een aanvaller van Tubanters schoot knullig over de bal en de scheidsrechter zag hier een overtreding in en legt de bal op de stip. Jammer voor het verdere verloop, Ron Rietman zette zijn ploeg op 3-0. De wedstrijd was gespeeld hierna ging de ploeg uit Boekelo 1 op 1 spelen, Tubanters profiteerde hier in eerste instantie nog wel van en scoorde de 4-0. Door een strafschop van Arjan Wissink en een doelpunt van Pim Ratering werd het nog wel 4-2. Uiteindelijk een knullig verlies waarin foutjes afgestraft werden door een tegenstander die qua voetbal gelijkwaardig was. Volgende week spelen wij thuis tegen Sportclub Overdinkel, aanvang 14.00 uur