BSC Unisson teams in aanloop naar 2e seizoenshelft

Op zondag 28 januari staat voor BSC Unisson 1 de eerste competitiewedstrijd weer op het programma. Zij moeten dan op bezoek bij koploper WVV’34 in Hengevelde. Tot die tijd worden er meerdere oefenwedstrijden afgewerkt. Zo nemen ze het aankomende zondag om 11.00 uur op De Zweede op tegen Sp. Overdinkel 1, dat uitkomt in de 4e klasse A en komt volgende week dinsdag om 20.00 uur met Berghuizen 1 een ander team uit diezelfde 4e klasse A op bezoek. Daarna zal Rene Belt op 20 januari met zijn mannen afreizen naar Borne om het op te nemen tegen Borne 1 om 17:30 uur, U raadt het al, uit de 4e klasse A.

De overige seniorenteams hebben op zondag 3 februari weer de eerste competitiewedstrijd als er een inhaalprtogramma wordt afgewerkt. De jeugdteams beginnen pas weer op zaterdag 17 februari met de competitie. De meeste jeugdteams hebben echter wel een druk oefenprogramma de komende weken. Onderstaand een overzicht met de wedstrijden die tot dusver zijn ingepland.

Wil je het hele tot nu toe bekende programma zien, klik dan hier. Let op! De jaarplanning die je in deze link ziet, is uiteraard nog zonder de voorjaarscompetities jeugd, die worden eerst na 26 januari bekend.