BSC Unisson website nieuws: wedstrijdinformatie voetbal in nieuw jasje

Tot voor kort werd onze website soms dagelijks aangepast voor wat betreft wedstrijdverplaatsingen, uitstel van wedstrijden, aanstellingen scheidsrechters en andere mutaties. Door gebruik te maken van data.service van Sportlink is handmatig updaten van de site wat dat aangaat vanaf vandaag verleden tijd.

Om alle relevante informatie in een oogopslag te kunnen presenteren hebben we het voetbal/programma menu op de schop gegooid:

Het Programma menu

Onder “Thuis” en “Uit” staan de wedstrijden voor de komende 14 dagen. Onder “Uitslagen” komen de uitslagen van de laatste speelronde te staan. Onder “afgelastingen” wordt nu ook een opsomming van de afgelaste wedstrijden gegeven. De wedstrijden onder “Scheidsrechtersaanstellingen” en “Jaarplanning” worden respectievelijk 120 dagen en 90 dagen vooruit gepland. En onder competitiezaken blijven we KNVB gerelateerde info presenteren voorzover die met programma’s, speeldata, en wedstrijdinfo te maken hebben.

De Teampagina’s

Onder de teampagina’s worden voortaan niet alleen de complete jaarprogramma’s vermeld (330 dagen vooruit), maar tevens de uitslagen (330 dagen terug) en de competitiestand.

Alle bovenstaande informatie is gekoppeld aan Sportlink en wordt automatisch realtime geupdate op diverse plaatsen op onze site.