Grote Clubactie bij BSC Unisson zaterdag 16 september van start

Uiteraard doet BSC Unisson ook dit jaar weer mee met de Grote Club Actie 2017 om een mooi bedrag voor de vereniging op te halen. Vorig jaar kwam de gehele opbrengst ten goede aan de actie voor aanschaf van Outdoor-Fitnessapparatuur op De Zweede. Dit jaar gaat de opbrengst naar een nog nader te bepalen ander doel.

Start actie
De lotenverkoop gaat dit jaar van start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag komen de jeugdleden van de O15, O13, O11 en O10 van BSC Unisson langs de Boekelose en Usselose deuren en bij familie en vrienden om te proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

Prijzen
Het prijzenpakket voor de Grote Clubactie 2017 is bekend. In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-! Daarnaast maken lotenkopers kans op een auto (Volkswagen up!), een reischeque t.w.v € 2.500,- of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een 3-daagse minicruise.

Ruim 32.000 prijzen
Er zijn dit jaar ruim 32.000 prijzen te winnen in de loterij van de Grote Clubactie. Bij een gelijk aantal verkochte loten als in 2016 komt dit neer op een winkans van maar liefst 1:90!

Leuke aanbiedingen
Achterop het lot en het bedankbriefje staan leuke aanbiedingen vermeld. Zo krijgt iedereen bij het kopen van een Grote Clubactie-lot een Sportboxx cadeaukaart t.w.v. € 10,-. Daarnaast vindt u achterop nog veel meer andere voordelen.

Kosten en opbengsten
De loten kosten ook dit jaar weer € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80%, oftewel maar liefst € 2,40 naar BSC Unisson.

Trekking en publicatie
De trekking van de Grote Clubactie is op 13 december en de uitslag zal op 14 december gepubliceerd worden op de club site.

Meer weten?
Ga voor meer info naar de site van de Grote Clubactie. Heeft U specifieke vragen over BSC Unisson en de Grote Clubactie, gebruik dan ons contactformulier.

Enkele aandachtspunten (voor verkopers en kopers)
Onderstaand een aantal aandachtspunten van belang voor zowel de verkopende jeugdleden als de lotenkopers:

  • Er wordt gewerkt via een eenmalige machtiging. Dit heeft als groot voordeel dat de lotenverkopers slechts 1 keer bij de mensen langs hoeven en dat zij niet met geld over straat moeten
  • Er mag dus geen geld worden aangenomen!
  • In elk verkoopboekje moet duidelijk de volledige naam van de speler en elftal genoteerd worden
  • Er word verwacht dat iedere speler wel een aantal loten verkoopt
  • De actie gaat van start op zaterdag 16 september en er kan meerdere weken met de boekjes worden gelopen
  • Ook dit jaar zullen we weer mooie prijzen ter beschikking stellen voor de beste lotenverkopers.

In de week van 10-15 september komen Ronald van Raalte en Patrick Barels langs om de boekjes aan de leiders/elftallen te overhandigen en eventueel verder toe te lichten.

Namens de BSC Unisson Grote Clubactie commissie,

Ronald van Raalte en Patrick Barels