Inschrijven Partnerloop (11 juni) geopend (update 3)

Vooraf inschrijven voor de Partnerloop is niet meer mogelijk. Op de dag zelf kunt u natuurlijk nog wel inschrijven van 9:00 tot uiterlijk 10:15 uur.

Route wijziging door bouwwerkzaamheden N18 van de baan, nieuwe routekaart beschikbaar.

Voorinschrijven voor de Partnerloop (11 juni) kan nog tot en met 4 juni.

De Partnerloop is een teamloop en evenals voorgaande jaren bestaat een team uit 2 tot maximaal 5 personen. Uit dit team zal er 1 hardlopen, de rest volgt per fiets. Tijdens de wedstrijd mag de loper, zo vaak men wil, wisselen met een fietser. Het is de bedoeling om als team te finishen. De afstand van de route zal circa 20 kilometer zijn.

Goed nieuws voor de deelnemende teams aan de partnerloop van de Boekelopers. Doordat de werkzaamheden aan de nieuwe N 18 goed op schema liggen is de route wijziging van dit jaar van de baan. De route zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Dit houdt ook in dat er direct als team gestart kan worden. Het later aansluiten van de fietsende teamgenoten is ook van de baan. Het finishen kan als voorheen gewoon als team op sportpark De Zweede.

Start locatie:              Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd:                    10.30 uur

Voor inschrijven:      Van 10 april t/m 4 juni € 20.- per team

Na inschrijven:         Op de dag zelf van 9.00 uur tot 10.15 uur € 25.- per  team

Voorinschrijven kan door gebruik te maken van de onderstaande inschrijfbutton. Betaling van het inschrijfgeld bij voorinschrijven gaat via iDeal.

Heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar acboekelopers@gmail.com. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Nieuw routekaartje is in de maak en zal zo spoedig mogelijk op de site verschijnen.

Voor route gegevens klik hier.