Nieuws van de survivalrun (update)

Vanaf 1 januari 2018 zijn we zover dat nieuwe ervaren survivalrun atleten kunnen gaan trainen bij Boekelopers Survivalrun.

De hindernisbaan is dan getest en eigen gemaakt door onze trainers. Op dit moment trainen er een aantal ervaren survivallaars om de laatste aanpassingen te doen aan de baan om deze zo optimaal en veilig mogelijk te maken. Vanwege de weersomstandigheden in de wintermaanden is dit instapmoment alleen geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met survivalrun technieken zoals voetklem en apenhangen. Deze basistechnieken zijn nodig om niet te vaak en te lang stil te staan in de koude wintermaanden.

Trainingstijden zijn op:

Maandag  van 19:30 tot 21:00 uur (uitloop tot 21:30)
Donderdag van  19:30 tot  21:00  uur (uitloop tot 21:30)

Op dit moment zijn er nog geen vrije trainingen mogelijk.

Naast het lidmaatschap van Boekelopers Survivalrun is een lidmaatschap van Survivalrun Bond Nederland verplicht, dit i.v.m. verplichte verzekering. Een bewijs van lidmaatschap dient bij de eerste training ter inzage meegenomen te worden.

Inmiddels zijn de trainers al wel vastgelegd , wil je weten wie het zijn volg de linkVoor alle informatie over de trainingen kijk op de pagina Survivalrun trainingen.

Vanaf april 2018 zullen beginners die nog niet bekend zijn met survivalrun de mogelijkheid krijgen tot instroom.

Er zal dan begonnen worden met het aanleren van een aantal basistechnieken zodat ook deze atleet veilig en plezierig kan beginnen met deze fantastische sport!  Op dit moment is Boekelopers survivalrun bezig hier een goede invulling aan te geven. Meer informatie komt t.z.t. hier op de site te staan.
Wil je meer informatie mail dan naar survivalrun@bscunisson.nl.

Nu al lid worden van Boekelopers Survivalrun vul dan hier het aanmeldingsformulier in.