Oudgedienden winnaars van de 5e editie van het Boerenkooltoernooi

Op zondag 6 januari stond de 5e editie van het Boerenkooltoernooi op de agenda. Net als voorgaande jaren waren er kort voor het toernooi nog weer een aantal afmeldingen waardoor de indeling weer helemaal overhoop gegooid moest worden. Jammer genoeg waren er op de ochtend zelf ook nog enkele verslapers en zelfs nog jongens die niet kwamen opdagen.

 Gelukkig was het grote gros gewoon aanwezig en stonden ze trappelen om even lekker een balletje te trappen. Net als voorgaande jaren stond de koffie en krentenwegge om 10:00 uur klaar en werd dit door BSC Unisson aangeboden. Na de koffie kon een ieder zich omkleden en werd er fanatiek warmgelopen. Net als voorgaande jaren konden we weer gebruik maken van de shirts van UDI !

 Er werd gestreden in twee poules van vier en de nummers 1 en 2 van beide poules gingen uit maken wie er op plek 1 t/m 4 ging eindigen. De nummers 3 en 4 moesten samen uitvechten wie er op plek  5 t/m 8 ging eindigen. Uiteindelijk was het team van de Oudgedienden die met de overwinning aan de haal gingen. Zij waren in de finale met 1-0 te sterk voor team blauw.

 Nadat iedereen onder de douche was geweest, was de prijsuitreiking en stond het buffet klaar. De winnaars kregen een krat met consumpties die werd aangeboden door ’t Kippeboertje. Het stamppotbuffet was klaargemaakt door ’t Kippeboertje en was wederom van goede kwaliteit. Doordat het bestuur de Nieuwjaarsreceptie heeft verplaatst, was het eerder rustiger op De Zweede dan afgelopen jaren. Desondanks was het nog wel even gezellig en kunnen we zeggen dat het een sportieve en gezellige dag was!

 Monique Kip en Robert Nijhuis zorgden als wedstrijdsecretariaat voor dat alles goed verliep en Charles Bekkers, Frank Lansink, Johan Zoetman en Herman ter Brugge stonden langs het veld als scheidsrechter/spelbegeleider. Zonder deze vrijwilligers kunnen we geen toernooi spelen, dus vrijwilligers nogmaals bedankt. Ook de kantinemedewerkers en André Börgeling (wassen van de geleende shirts) bedankt voor de bewezen diensten.

 Namens de activiteitencommissie,

Arjan Wissink