Sponsoravond BSC Unisson met FC Twente trainer René Hake

Het begint al bijna een traditie te worden bij BSC Unisson, de jaarlijkse sponsoravond 2 dagen voor de start van het Internationaal O16 toernooi. Na illustere voorgangers als internationaal scheidsrechter Bas Nijenhuis met zijn vele anekdotes en Glenn Helder met zijn levensverhaal met ups en veel downs is dit jaar op donderdag 1 juni FC Twente trainer René Hake te gast op Sportpark De Zweede in Boekelo.

Ook René Hake zal ongetwijfeld veel over de hoogte- en dieptepunten uit zijn relatief nog korte carriere weten te vertellen. Over de specifieke eisen die de professionele wereld aan een trainer van een betaalde voetbalclub stelt en hoe hij met dit piepjonge Twente na aanvankelijke scepsis toch maar mooi in de subtop is geëindigd.

Na de ontvangst en een inleidend praatje door voorzitter Rob Stokkers zal de zeer ervaren sportjournalist van het AD Eddy van der Ley gastspreker René Hake op eigen wijze een avondvullend interview afnemen. Beiden zullen ongetwijfeld zorgen voor een boeiende en leerzame avond die om 22.00 uur wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

De avond, die mogelijk wordt gemaakt door Bouwbedrijf Haafkes, Coop Boekelo en Installatiebedrijf Mosman, is alleen op uitnodiging te bezoeken en staat open voor sponsoren, trainers en leiders van BSC Unisson. De sponsorcommissie wist te melden dat men een “uitverkocht” De Zweede verwacht.

Mocht U geen uitnodiging hebben ontvangen, er echter wel recht op hebben en graag willen komen, mail dan even naar sponsoring@bscunisson.nl.