Start 5 km. clinic hardlopen voor beginners 4 sept. 2017 (up-date 2)

Aanmelden kan nog steeds, start op 4 september met een infoavond.

Altijd al willen hardlopen, maar telkens een ander excuus!

Of al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken! Dan kun je instappen bij de 5 km clinic voor beginners bij de Boekelopers.

Het trainingsprogramma gaat van start op maandag 4 september.

Op 12 maandagavonden van 19.30 tot ca. 20.45 uur wordt er onder begeleiding getraind met als einddoel de 5 km van de Snertloop in De Lutte op 3 december. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau lopen en bouwt langzaam en verantwoord aan de conditie. Onze trainer is een ervaren hardloper en kan je voorzien van de juiste tips die voor jou belangrijk zijn. Je wordt in de groep ook gemotiveerd door lopers om je heen!

De clinic begint met een informatieavond waarop zal worden ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel, blessurepreventie en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen.

De kosten voor deze clinic bedragen € 55,- (inclusief 12 trainingen, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel loopshirt).

Zie de website voor meer informatie:
https://www.bscunisson.nl/clinics/

Om je in te schrijven, stuur een mail met je gegevens (naam, adres, geboortedatum en shirt maat) naar lopers@bscunisson.nl