Stem tot 31 okt. op onze Arjan Wissink als clubheld 2017

TC Tubantia organiseert dit jaar voor de 3e keer de Verkiezing Clubheld van het jaar in de Amateursport. In principe kan iedereen iemand nomineren. Voor BSC Unisson is Arjan Wissink wederom in de strijd als lichtend voorbeeld van een nieuwe en jonge generatie vrijwilligers. Tot 31 oktober kun je stemmen op Arjan, en daarnaast ook nog eens geld verdienen voor BSC Unisson. Hoe, dat lees je verder in dit bericht.

Arjan Wissink is, voor de weinigen die hem nog niet kennen, niet alleen aanvoerder van het eerste team, maar een BSC Unisson-man die daarnaast nog heel veel meer doet en regelt voor onze vereniging. Van het charteren van de prijzen bij de Plaatselijke Ondernemers voor de verloting bij thuiswedstrijden tot het (mede-)organiseren van allerlei activiteiten, als de Dartskampioenschappen, spokentocht, Play-back-show, etc. En van het samenstellen van het Programmaboekje BSC Unisson Thuis tot het coördineren van de Bovenbouw bij de voetballende jeugd en van het trainen van de JO17-1 tot het beheren van Facebook voor BSC Unisson.

Arjan verdient het om hoger te eindigen dan vorig jaar toen er tot zijn eigen verrassing ook op hem gestemd kon worden. En mocht hij hoog eindigen dan kan dat ook nog eens een (forse) prijs opleveren voor BSC Unisson.

Als jij wilt dat onze Arjan BSC Unisson op de kaart zet dan kun je t/m 31 oktober jouw stem uitbrengen op www.tubantia.clubheld2017.nl/home.


Hoe werkt dat stemmen
Klik op bovenstaande link of banner en vul uw postcode in. Vermoedelijk ziet U de naam Arjan Wissink nog niet in een overzicht vetschijnrn, maar in dat geval typt U in het vel vereniging de naam Bsc in en bijna bovenaan verschint Arjan Wissink Bsc Unisson. Nadat alles ingevuld is krijgt U een mail op uw opgegeven emailadres. Die mail dient U te bevestigen en Arjan heeft er weet een stem bij.

Stemperiode van 27 september t/m 31 oktober 2017
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

WIN € 10.000,- voor jouw club
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 krijgen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,- (info 2016). Lees hier hoe de regiowinnaars en de landelijke winnaar worden verkozen. Lees hier ook de verkiezingsvoorwaarden. Met jouw stem maak je tevens kans op de Ford Fiesta Titanium.