BSC Unisson voetbalplaatjes: spaar ze allemaal

Na maandenlange voorbereiding door de sponsorcommissie van BSC Unisson, Coop ter Wengel, Reclamebureau De Reclamerij en Abbink Fotografie is het dan eindelijk zover. Vanaf maandag 29 januari kunnen de plaatjes gespaard worden bij Coop ter Wengel in Boekelo en de eerste voetbalplaatsjesboeken waren al op zaterdag 27 januari van 09.00 – 12.00 uur verkrijgbaar in de kantine op De Zweede

Het idee voor een voetbalplaatjes actie werd maanden terug gelanceerd door de Sponsorcommissie van BSC Unisson. Onder anderen Marloes Schoemaker met haar eigen Reclame Bureau De Reclamerij en good-old Henk Baas van de sponsorcommissie hebben zich maanden intensief, samen met nog vele anderen, met de voorbereiding van de actie beziggehouden. Coop ter Wengel heeft het idee omarmd en gezamenlijk heeft men een plan van aanpak vastgesteld. Carolien Abbink van Abbink Fotografie heeft in de maanden oktober/november alle teams en commissie- en bestuursleden op de gevoelige plaat vastgelegd. Tenslotte was het nog een kwestie van plaatjes en verzamelboeken drukken en dan…..

En dan….., vanaf maandag a.s. is het dan eindelijk zover, je kunt jouw eigen voetbalplaatjes (inclusief jezelf) sparen. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangt je een zakje met voetbalplaatjes. Bij speciale actieproducten ontvangt je een extra zakje. Als we goed ingelicht zijn, loopt de actie t/m eind maart. In de eerste week van april zal er dan een ruildag op De TZweede worden georganiseerd.

Veel plezier allemaal met het verzamelen en we zijn benieuwd wie als eerste het hele boek vol heeft gekregen. Laat het ons weten op webmaster@bscunisson.nl.Webmaster: Bovenstaande informatie hebben we ontleend aan allerlei documenten en berichtgeving op sociale media en niet kunnen verifiëren. Aan deze berichtgeving kunnen dan ook geen rechten worden ontleend i.g.v. onjuiste weergave.