Definitieve indelingen en programma’s voorjaarreeksen voetbal bekend (update)

De indelingen en de nummering van de voorjaarcompetities zijn afgelopen zaterdag door de KNVB vrijgegeven. Doordat we sinds augustus 2017 onze site gekoppeld hebben aan Sportlink van de KNVB staan ook alle programma’s automatisch op onze site en zijn de teamsites gevuld met het volledige voorjaarsprogramma en met de standen (poule-indeling). Onder voetbal/programma’s staan zo het thuis- en uitprogramma voor de komende weken, alsmede de jaarplanning voor de komende 90 dagen vermeld.

Planning en scheidsrechters:

Die automatische koppeling bespaart de afdeling Wedstrijdzaken van BSC Unisson handenvol werk, echter de scheidsrechters moeten nog wel worden ingepland en dat op zich is al een hele klus. Dat zal deze en de komende week door Monique Kip (senioren) en Teun van der Velden (jeugd) worden gedaan. Overigens zitten we nog dringend om scheidsrechters verlegen. Belangstelling om af en toe bij de jeugd vanaf 13 jaar of bij de lagere senioren of vrouwen te fluiten, stuur dan een mailtje naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl of neem contact op met Monique of met Teun. Ook kunt U hiervoor gebruik maken van ons contactformulier en selecteer dan als onderwerp ” voetbal scheidsrechterszaken”.

Start vervolg competitie/voorjaarsreeksen:

Inmiddels heeft BSC Unisson 1 de competitie hervat, starten de overige senioren op 4 februari met een inhaalronde en begint de jeugd met de voorjaarsreeksen vanaf 17 februari. Het weekend van 11/12 februari is vrij i.v.m. het Carnaval.

De jaarplanning kunt u hier aanklikken, of kijk onder voetbal/programma/jaarplanning elders op deze site. Als gezegd is alle teaminfo (uitslagen, indeling/stand, programma, foto) weer te vinden op de teampagina’s op onze site, via voetbal/pupillen (junioren/senioren) teams. Soortgelijke info staat ook op de nieuwe voetbal.nl app.

Wijzigingen t.o.v. de najaarscompetities:

De KNVB hanteert als promotie/degradatieregeling dat de 3 laatst geklasseerden degraderen. Voor de volgende BSC Unisson teams heeft dit gevolgen gehad:

Team Klasse voorjaar Klasse najaar
O19-1 3 2
O17-1 1 2
O13-2G 6 5
O11-1G 2 3
O11-2 4 5
O10-1 1 2
O9-1 1 2
O9-2 5 4

Alle overige teams spelen in de voorjaarscompetitie in dezelfde klasse als in de najaarscompetitie. Afhankelijk van de eindklassering kan wel wel in een sterkere of juist minder sterkere poule spelen.