BSC Unisson website: nieuw bezoekersrecord in 2017

Met 88.002 unieke bezoekers aan onze website https://www.bscunisson.nl in 2017 mochten we een nieuw bezoekersrecord noteren. Het oude record dateert van 2015 en stond op 83.511. Daarmee mogen we ons, als relatief kleine dorpsvereniging, best eens feliciteren. BSC Unisson voldoet met haar site blijkbaar nog steeds en zelfs in toenemende mate aan een informatiebehoefte.

Helaas zijn we niet in staat dit hoge niveau ook in 2018 vol te houden, vanwege een gebrek aan vrijwilligers voor de website. We hebben weliswaar met Ronald Teeuw voor de Lopers en Wim Heupers voor de voetbalverslagen 2 webmasters maar in de opvolging van de 3e webmaster Fred Almoes, die alle overige journalistieke en technische werkzaamheden voor de site voor zijn rekening nam, is helaas nog steeds niet voorzien.

Hier zijn we dringend naar op zoek:

Webmaster (grote spoed)
In met verband met het stoppen per 1 september 2017 van een van onze webmasters zijn we ter versterking van de groep webmaster@bscunisson.nl met spoed op zoek naar een webmaster voor onze website www.bscunisson.nl. Hij of zij zal samen met de overige 2 webmasters verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de website. De aandachtsgebieden zijn voetbal, algemeen beheer website en beheer email en webmail. Kennis van WordPress is een pré.

Naast een webmaster afdeling voetbal kent BSC Unisson ook nog een webmaster afdeling lopers en een webmaster voor algemene zaken. Ook de sociale media Facebook en Twitter behoren tot het takenpakket.

Journalisten (ook grote spoed)
Ter versterking van de groep webmaster@bscunisson.nl zijn we op zoek naar journalisten, die periodiek hun bijdragen aan de website willen leveren. Hierbij moet gedacht worden aan columns, wedstrijdverslagen, activiteitenverslagen, etc.

Belangstellenden kunnen reageren door te mailen naar webmaster@bscunisson.nl.