Nog t/m ma 22 mei inschrijven voor Louis Timmer stratenvoetbaltoernooi (update 3)

Dit jaar zal het Louis Timmer Toernooi voor de derde keer worden gehouden op sportpark De Zweede. Ook nu is weer voor de zaterdagmiddag/avond gekozen. Op zaterdag 27 mei zal er om 16:00 uur worden afgetrapt en om uiterlijk 20:00 uur zal de laatste wedstrijd gespeeld zijn. De teams moeten zich uiterlijk om 15:30 uur melden bij het wedstrijdsecretariaat.

In verband met een sterfgeval binnen de BSC Unisson vereniging zal er bij het begin van het toernooi 1 minuut stilte in acht worden genomen.

Gezien het feit dat er met “etenstijd” gevoetbald wordt zullen de hamburgers, braadworsten en gehaktballen ook dit jaar weer aanwezig zijn. In het clubgebouw op De Zweede zal na de wedstrijden een feestavond plaatsvinden met gezellige muziek en er zullen voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn voor een aantrekkelijke prijs.

Op het Louis Timmer Toernooi wordt 7 tegen 7 gespeeld, inclusief keeper. Opgeven kan t/m maandag 22 mei door te mailen naar arjanwissink4@hotmail.com of telefonisch 06-53987751

Geef je snel op, want VOL=VOL Inschrijfgeld is €10,- per team. De teams dienen zelf voor kleding te zorgen.

Bij inschrijving moet de naam van de teamcaptain vermeld worden, de teamnaam en of men deel wenst te nemen in de prestatieklasse of de recreatieklasse.

(Update 21 mei 2017).

Onderstaande teams hadden zich tot 10 mei (vorige update) opgegeven.:
01. De Raad van 11 (Martin Sak)
02. Golden Oldies (Raymond Boon)
03. Teamschotel het 5de (Eddy Levers)
04. FC Kansloos (Joost Aalpol)
05. De Smeerpoetsen (Mike Weterholt)
06. Damesteam (Charity Hinnen)
07. De titelverdedigers (Dennis Kok)
08. Oldstars (Eddy Levers)
09. Het Twseede Elftal (Robin Tieberink)
10. Brinkman & Co (jordi Brinkman)
11. BSC Unisson JO17 (Fred Rombeek)

We kunnen nog een paar teams gebruiken, dus geef je alsnog snel op.