Succesvol weekend BSC Unisson jeugdteams

Afgelopen weekend zijn er diverse fraaie successen geboekt door de jeugdteams van BSC Unisson, zowel in de competitie als op het Jan Spijk toeernooi van VV Udi uit Enschede. Zonder de andere team tekort te doen, was Het grootste succes wel weggelegd voor de JO13-2G van Mark van Dijkhuizen en Harold Vaanhold. Zij presteerden het om na de 2e plaats en promotie naar de 4e klasse in de najaarscompetitie, afgelopen zaterdag een klasse hoger zelfs kampioen te worden. In een rechtstreeks duel met koploper Rood Zwart JO11-2 moest er gewonnen worden op De Zweede en dat gebeurde ook en hoe. Liefst 7-3 stond er aan het eind op het scorebord. Jongens, meiden en leiding van harte proficiat met dit geweldige resultaat. Onderstaand een korte foto-impressie.

Een klasse hoger werd de JO13-1G van Andre Borgeling net geen kampioen doordat Quick ’20 JO13-4G een achterstallige wedstrijd alsnog wist te winnen. Desondanks eindigde dit team op een fraaie 2e plaats. Deze lichte teleurstelling werd een dag later alweer weggepoetst met een fraaie eerste plaats op het Jan Spijk toernooi van VV Udi (zie foto links onder).

  

De JO11-2 van Kobus Weiss en Harald Aarnink (zie foto rechts boven) vond dat het niet kon achterblijven en wist eveneens het toernooi van Udi in haar klasse te winnen. In de finale werd de JO11-1 van Udi na penalties verslagen. En dat uitgerekend op de dag dat aanvoerder Maryoeri Weiss zijn 10e verjaardag vierde. Een leuk kadootje dus. Gefeliciteerd JO11-2 en gefeliciteerd Maryoeri (onderste rij 2e van rechts).

Een dag eerder wist de JO15-1G eveneens in de prijzen te vallen op dit toernooi bij UDI, door 3e te worden. Zie ook het uitgebreide verslag van Arjan Wissink.