Jij helpt toch ook tijdens jaarlijkse schoonmaakdag op De Zweede (update)

Een fraaie accommodatie hebben is één ding, maar een accommodatie fraai houden een heel ander. Daarom wordt er jaarlijks een schoonmaakdag gehouden op De Zweede. Dit keer is dat op zaterdag 24 juni 2017 en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Vorig jaar hielpen maar liefst 25 mensen bij de diverse werkzaamheden. We hopen dit jaar op nog meer mensen bij het schoonmaken en de aansluitende bbq.

Update 17 juni: er heeft zich tot op heden nog niemand aangemeld en dat is op zijn minst teleurstellend te noemen. Initiatiefnemer Marco Winters, voorzitter afdeling voetbal, doet daarom een dringend beroep op de leden om zich alsnog op te geven bij Marco Winters. Je kunt ook mailen naar marco-winters@ziggo.nl.

Of je nu lid bent van de voetbal, de lopers, de muziek of misschien wel helemaal geen lid maar wil je gewoon helpen, iedereen is meer dan van harte welkom. Wij zorgen voor de koffie, de schoonmaakmiddelen en de afsluitende bbq en jullie voor de inzet en de humor. We beginnen om 09.00 uur met koffie en starten de werkzaamheden dan rond 09.30 uur.

Wat willen we deze dag allemaal gaan doen:

  •     boeien en overstekken van gebouw schoonmaken
  •     platte daken en goten blad vrij maken
  •     ramen lappen en mat name de hoge ramen
  •     reclameborden schoonmaken

Hebben we genoeg mensen en tijd over dan gaan we nog aan de slag met de kleedkamers, gangen en ballenhok. Rond 14.30 uur stoppen we en sluiten we af met een drankje en een eenvoudige doch voedzame bbq aan geboden door het MFA.

I.v.m. de aansluitende bbq is aanmelden voor deze schoonmaakdag toch wenselijk. Dit doe je door te mailen naar marco-winters@ziggo.nl.