Vrijdag 23 juni a.s. 2e BSC Unisson Sportgala

Dit jaar wordt er voor de tweede keer een sportgala bij BSC Unisson georganiseerd. Door trieste omstandigheden is het gala op de oorspronkelijke datum 20 mei niet doorgegaan. In overleg met het Bestuur is de datum verschoven naar vrijdag 23 juni, 20.00 uur. Op deze avond worden de clubtopscorers en het team van het jaar gehuldigd en wordt bekend gemaakt wie Arno Wargerink gaat opvolgen als clubman of clubvrouw van het jaar 2017. Daarnaast is het een mooie avond om het sportieve seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Als het enigszins kan, dan graag de dress-code voor deze avond volgen, in pak of in gala, maar anders ben je uiteraard ook van harte welkom. Voordat we de man of vrouw van het seizoen bekendmaken, worden eerst de topscorers en het team van 2016/2017 gehuldigd.

Het bestuur heeft dit jaar een 4-tal mensen genomineerd voor clubman of clubvrouw 2017. Deze personen zijn zondag 7 mei op de website en sociale media bekend gemaakt. Via een poll op de website kon iedereen een stem uitbrengen op 1 van de 4 kandidaten. De uitslag is inmiddels bekend maar zal uiteraard pas tijdens het gala bekend worden gemaakt.

De genomineerden zijn Tom Bezoen (buitenploeg), Gerrit Waanders (accommodatie De Zweede), Charles Bekkers (voetbal onderbouw), Ronald Teeuw (Boekelopers). Voor meer info over de kandidaten klik je op deze link.

Wij gaan ons best doen om het gala zo mogelijk nog mooier aan te kleden dan tijdens de eerste editie en uiteraard hopen wij dat iedereen zich aan het thema (chique) zal houden.

Onderstaand nog een paar sfeerfoto’s van de eerste editie in 2016:

 

 

Heb je tips of ideeën voor het gala, de wijze van benoemen of extra prijzen, etc. hoor ik het graag. Je kunt me mailen op: nandine_03@hotmail.com

Het Sportgala kun je ook volgen op facebook.

Tekst: Nandine Mansveld