Nick Braun en Ronnie Heijink winnaars Dartstoernooi 2018

Afgelopen zaterdag 13 januari stond de 5de editie van het Dartstoernooi van BSC Unisson op het programma. In de nabije omgeving waren er meerdere feestjes en partijen en hierdoor was de deelname een stuk lager dan voorgaande jaren, maar zeker niet minder gezellig. Voor de prestatie-competitie hadden zich tien mensen opgegeven en bij de recreanten waren dit er zestien. In plaats van 10 dartsborden werd er gebruik gemaakt van 6 dartsborden.

Bij de recreanten waren Nick Rademaker, Ronnie Heijink, Joost Aalpol en Axel Roozeboom de groepswinnaars en gingen door naar de halve finales.

In de halve finales moesten Nick en Joost het afleggen tegen Axel en Ronnie. In de finale was Ronnie (foto links) effectiever dan Axel en ging zodoende met de overwinning aan de haal.

Bij de prestatie waren er twee poules van vijf en gingen de nummers één en twee door naar de kruisfinales. Mike Weterholt moest zijn meerdere erkennen in Nick Braun en voor Arjan Wissink gold hetzelfde ten opzichte van Oswald Blikman.

In de finale was Nick Braun (foto L in rode tenue) met 4-2 te sterk voor Oswald Blikman en kroonde zich voor het tweede jaar op rij tot winnaar van het Dartstoernooi bij BSC Unisson.

Ondanks, als gezegd, een lager deelnemersaantal dan voorgaande jaren was het wederom een geslaagde avond en wil ik een ieder bedanken voor de deelname. Volgend jaar hopen we dat we weer rondom de 40 deelnemers hebben.

Namens de Activiteitencommissie, Arjan Wissink