Za 13 januari 4e editie BSC Unisson dartstoernooi

De weersomstandigheden worden weer minder en velen komen de deur enkel nog uit voor het noodzakelijke. Op het gebied van sport vindt ook niemand het erg om binnen wat te doen in plaats van de kou in te moeten. Daarom is er dit jaar weer een dartstoernooi op De Zweede. Wie wordt de Michael van Gerwen van Boekelo in 2018?

Het dartstoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari 2018, aanvang 19.30 uur(ingooien vanaf 18.30)  in het clubgebouw De Zweede van BSC Unisson. De kosten zijn 5 euro per persoon.

Opgeven kan te mailen naar arjanwissink4@hotmail.com of te bellen met Arjan op 06-53987751. Bij opgave graag doorgeven of je uit wilt komen in de prestatie- of in de recreatiepoule.

Je kunt je nog opgeven tot en met dinsdag 9 januari. Ben je ervan overtuigt dat je mee wilt doen geef je dan snel op. Dan kunnen wij vast een inschatting maken hoeveel dartsborden we nodig hebben. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over eigen dartspijlen beschikken.

Prestatie:   Darters die regelmatig een pijltje gooien.
Recreatie: De leden die het leuk lijken een pijltje te gooien, maar (bijna) nooit darten. De recreanten hoeven niet met een dubbel te eindigen.

De opgave is pas officieel wanneer u een bevestiging heeft ontvangen. Dit is om misverstanden te voorkomen.

Namens de activiteitencommissie,
Arjan Wissink